Veelgestelde vragen

Bij het doen van een losse bestelling loop je er binnen drie werkdagen weer fris bij. Als je lid wordt van SMEER’M krijg je op of omstreeks de 15de van elke maand jouw blik wax geleverd.

Bij het afsluiten van een abonnement verricht je de eerste betaling zelf via iDEAL bij het doen van een bestelling op deze site, waarna steeds na een maand de volgende betaling op of omstreeks de 28ste van je rekening wordt afgeschreven middels automatische incasso.

Tijdelijk uitgesmeerd? Stuur ons een e-mail en geef het aan ons door!

Als je een ander product wilt ontvangen dan de vorige maand kun je dit via e-mail gemakkelijk aan ons doorgeven.

Naast de verschillende kleuren hebben de producten ook allemaal een andere geur en werking. Bekijk de verschillende productomschrijvingen in onze webshop om te zien welk product het best bij jou past. Wil je toch graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen paniek! Als je zonder haarwax zit en het duurt nog even tot de volgende levering, brengen wij gratis – binnen 24 uur – een extra navulling (30ml), zodat jij alsnog gesmeerd de maand doorkomt. Al onze abonnees hebben recht op 4 gratis navullingen per jaar.

Wij van SMEER’M houden van succesformules, dus ben jij een enthousiaste en creatieve geest die met ons wil samenwerken, dan kan dat. SMEER’M werkt samen met diverse particuliere en zakelijke partners. Stuur ons een e-mail, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen!